Page 11 - Cinematically

Go to content
sponsored by

IBC 2022 round-up                                                    page 11
από τον Πάνο Γκόλφη (panosgolfis@gmail.com)
Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Neutrik
Η μεγάλη εταιρεία Neutrik έχει την έδρα της στο Λιχτενστάϊν, και εδώ και πολλά χρόνια κατασκε-υάζει ποιοτικά βύσματα, ακροδέκτες, καλώδια και συστήματα διανομής ρεύματος.
Με 1000 υπαλλήλους, υποκαταστήματα σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Κίνα, και ένα τεράστιο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο η εταιρεία Neutrik είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στο είδος της.

Στο περίπτερό της στην μεγάλη αίθουσα 8 (εκεί που την βρίσκαμε πάντα όλα αυτά τα χρόνια) είδα μερικά καταπληκτικά νέα βύσματα πολύ υψηλής τεχνολογίας τα οποία και θα σας παρου-σιάσω εδώ με μεγάλη μου χαρά. Εννοείται ότι, ως άνθρωπος της εικόνας περισσότερο και όχι του ήχου, με κέρδισαν τα βύσματα της εικόνας και σ'αυτά θα δώσω περισσότερη σημασία.

Το περίπτερο της κορυφαίας -στο είδος της- εταιρείας Neutrik στο hall 8 RAI Amsterdam.
Dragonfly OpticalCon
Πρόκειται για ένα υβριδικό σύστημα βυσμάτων οπτικής ίνας, ιδιαίτερης αντοχής και χαμηλής συντήρησης, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Με ειδική σχεδίαση εξελιγμένων φακών fiber το Dragonfly προσφέρει τρομακτική σταθερότητα στο σήμα, με ελάχιστες έως πάρα πολύ λίγες απώλειες. Το Dragonfly είναι πολύ πιο στιβαρό, ανθεκτικό σε σκληρή επαγγελματική χρήση από κάθε άλλο αντίστοιχο της αγοράς. Η οπτική σύνδεση είναι αξιοθαύμαστη και προστατεύεται άριστα από σκόνες και χώματα χάρις στην κατασκευή των φακών του και τα υλικά στεγάνωσης και σφράγισης.
Τα βύσματα αυτά είναι κατάλληλα για εσωτερική χρήση στο studio καθώς και εξωτερική χρήση σε OB Vans & trucks, για να συνδέσεις τις κάμερές σου με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με τα standards της SMPTE.
Και βέβαια, εννοείται ότι η κατασκευή τους είναι 100% μεταλλική, με στελέχη στήριξης από ανο-ξείδωτο ατσάλι και ειδικές χάλκινες ασπίδες θωράκισης, ποιοτικό μηχανισμό κουμπώματος/κλει-δώματος push-pull και πανίσχυρο retention για το καλώδιο.
Η πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευή του Dragonfly σας δίνει "μόνιμες" και ασφαλείς συνδέσεις και μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία στις αλλαγές θερμοκρασίας.

Το καταπληκτικό Dragonfly OpticalCon στο booth της Neutrik στο RAI Amsterdam και την IBC 2022.Το αρσενικό και θηλυκό νέο Dragonfly OpticalCon της Neutrik μαζί με τα βύσματα σασσί.

Τα δικάναλα και τετρακάναλα συστήματα Firefox της Neutrik στο περίπτερο της εταιρείας στο Αμστερνταμ.
Firefox 2 CH & 4CH
Οι ειδικοί αυτοί "ερμαφρόδιτοι" κονέκτορες της Neutrik είναι κατάλληλοι για πολλές και διαφορε-τικές χρήσεις όπως: Βίντεο, broadcasting, φωτισμό, δίκτυα, PA, στρατιωτικές και κυβερνητικές εφαρμογές, σιδηροδρόμους και πετροχημικά. Η ειδική κατασκευή τους εγγυάται την καλύτερη δυνατή επαφή σε κάθε είδους δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες και κάθε είδους απρόσιτο και εχθρικό περιβάλλον. Μιλάμε για heavy-duty κονέκτορες με διαβάθμιση IP68 ακόμα και απροστά-τευτοι. Η αδιανόητα υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής τους, τους δίνει τον χαρακτηρισμό
"wear-free" αλλά και τον αδιανόητα μεγάλο αριθμό των 5000 "πατσαρίσματος" χωρίς να έχουν καμία απολύτως ανάγκη συντήρησης!
Η τεχνολογία expanded beam της Neutrik και η οπτική ευθυγράμιση ακριβείας προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία και "ασυλία" στην σκόνη, το χώμα, τη λάσπη και κάθε είδους υγρά.
Η ερμαφρόδιτη μορφή ένωσης στους καταπληκτικούς αυτούς κονέκτορες δεν απαιτεί κάπλερς και αντάπτορες,
Οι ειδικής κατασκευής κονέκτορες Firefox της Neutrik στο περίπτερο της εταιρείας στο Αμστερνταμ.


Οι κονέκτορες OpticalCon Advanced/Lite στο Neutrik στο περίπτερο 8.D64 του RAI Amsterdam.
περισσότερες πληροφορίες: Bon Studio


Cinematically, Palaiologou 17, Athens, Greece - All items on this website are Copyright 2020, all rights reserved. All trademarks are property of their respective owners. This website uses remarketing services to advertise on third party websites to previous visitors to our site. You can opt out at any time by changing cookie settings or sending e-mail at panosgolfis@gmail.com Website powered by Nihonjin Samurai
Back to content